informace-a-materialy-k-resistance-3
Novinka Informace a materiály k Resistance 3

Informace a materiály k Resistance 3

Maggot

Maggot

7. 6. 2011 09:49
Reklama

Akce z pohledu první osoby, Resistance: Fall of Men, stála na startovním roštu při launchi PlayStation 3, přičemž byla prakticky jedinou FPS, která obsahovala i masivní multiplayer, díky kterému si ji hráči tolik oblíbili. Pár let uběhlo a Sony se pomalu chystá vydat třetí díl, ve kterém se vtělíme do kůže Josepha Capelliho, který zazářil i v druhém díle. Amerika už kompletně podlehla nátlaku mimozemské rasy Chimér, přičemž zbývá pouze několik posledních přeživších z řad lidí, kteří se musí ukrývat v utajení.

Příběh hry je zasazen do roku 1957, čtyři po událostech v druhém Resistance. Po určitých událostech z minulosti byl Capelli vyhoštěn z armády, díky čemuž se s rodinou přemístil do podzemí Haven, v Oklahomě. Vzhledem k tomu, že si Chiméra upravuje Zemi pro svou potřebu, se jej rozhodne kontaktovat doktor Fyodor Malikov, který má plán na kompletní vymýcení mimozemšťanů. Spolu se tak vydáváte na dlouhou a nebezpečnou pouť do New Yorku, abyste konečně učinili přítrž této okupaci. Hru bude možné hrát ve dvou lidech kooperačně, ať už lokálně na jedné konzoli, nebo po síti, přičemž i multiplayer prošel značnou revizí. Nyní se bude údajně mnohem více soustředit na růst hráče, který v rámci kompetitivních zápasů procestuje celý svět.

Hry byly nakonec omezeny na maximální počet 16 hráčům, přičemž úspěchy přinesou ovoce v podobě odemykání nových věc pro vlastní postavu, zbraní, vlastních perků a možnosti si upravovat svou třídu k obrazu svému. Hra bude již při vydání podporovat 3D a pohybové ovladače PlayStation Move, pokud tedy očekáváte hutný singleplayerový zážitek, Resistance 3 budou tou správnou volbou. A pokud vás omrzí, můžete kdykoliv naskočit na vlak, který jede směrem Multiplayerovice.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama