starhawk-se-ukazuje-na-zakulisnim-videu
Novinka Starhawk se ukazuje na zákulisním videu

Starhawk se ukazuje na zákulisním videu

Maggot

Maggot

7. 6. 2011 11:13
Reklama

Válka je v dnešní době sport. Sport pro chlapy, kteří mají buďto příliš volného času, nebo touží po permanentních válečných zranění. Warhawk je titul, který v masivním měřítku rozšířil online hraní na PS3, bohužel byl posléze víceméně nahrazen sérií Call of Duty. Studio LightBoxInteractive vcelku nedávno odhalilo nepřímé pokračování hry, které ponese název Starhawk. Sony na své konferenci ukázala nový trailer ke hře, který naznačuje, že hra bude ještě intenzivnější jak její předchůdce.

Narozdíl od Warhawku bude mít "Vesmírný jestřáb" i pomyslnou příběhovou linku, která mapuje konflikt mezi dvěma zmutovanými klany lidí. Jak Rifteři, tak Outcast jsou lidé ovlivnění takzvanou Rift energií, která z nich dělá psychotické vojáky, kteří jsou odolnější, silnější a rychlejší, než zdraví jedinci. A co se stane, když chtějí dva znepřátelené klany totéž? Ano, oheň je na střeše. Vy jste ovšem nestranný žoldák, Emmet Graves, který byl také vystaven záření energie a který se musí vypořádat s nepřízní osudu - zachránit rodinu nebo lidi, se kterými se dřív paktoval? Přízeň osudu je na vás.

Pohybovat se samozřejmě budeme i v bojových vozidlech a stíhačkách, přičemž se podíváme i za atmosférickou vrstvu planety Dust, bojovat se totiž bude i ve vesmíru. Multiplayer je v případě Starhawku mnohem klíčovějším prvkem, než se může na první pohled zdát. Jednotlivé matche nabízejí akci až pro 32 hráčů, nebo kooperativní matche pro 4 hráče online, či offline proti nikdy nekončícím vlnám nepřátel. Důležitou součástí strategie je možnost přivolání podpory z centrály na orbitu, která vám pošle balíky, z nichž si postavíte defenzivní, či ofenzivní budovy určené k zabezpečení vašich základen.

Starhawk ve výsledku nabídne široké online možnosti, možnost zakládat klany a válčit s ostatními, zakládat turnaje a vůbec, běsnit na úrovni multiplayeru. Nové screenshoty jsou tu pro vás, stejně jako 7 minutová ukázka, na které se podíváte i do studií LightBoxu, které řídí sympatický Dylan Jobe.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama