uncharted-3-v-listopadu-a-ve-3d
Novinka Uncharted 3 v listopadu a ve 3D

Uncharted 3 v listopadu a ve 3D

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

7. 6. 2011 00:46
Reklama

První záležitostí, která se probírala na tiskovce Sony, byl třetí díl série Uncharted. O hře k dnešnímu dni známe spoustu detailů, nebudeme se proto příliš zdržovat s jejich opakováním. Ve zkratce, Drake se vydává do pouště, aby pátral po bájném městě Aram a pokladu, který ukrývá.

Demo vytvořené pro potřeby E3 se však paradoxně neodehrávalo v poušti, ale na značně se kýmácející a později i potápějící se lodi. Drake na ni využívá svých schopností tiše se připlížit k nepříteli a udeřit ze zálohy. Během prezentace jsme byli svědky několika opravdu efektních kob a pěkných filmových momentů. Zážitek z hraní kazila nepřesvědčivá akční složka, která dává jasně najevo, že Uncharted, byť sebeakčnější, je přeci jen více výpravnou adventurou.

O grafice hry asi netřeba obšírně mluvit. Již brzy budete moci i vy vidět v maximálním možném rozlišení všechno, co bylo k vidění v LA a určitě vás nečeká zklamání ani z oznámení podpory 3D. Uncharted 3 vychází v listopadu, ještě před vydáním si navíc budete moci vyzkoušet multiplayerovou betaverzi, startující 28. června.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama