ceka-nas-3d-boom-hlasa-sony
Novinka Čeká nás 3D boom, hlásá Sony

Čeká nás 3D boom, hlásá Sony

Erik Omar

Erik Omar

14. 6. 2011 14:12 4
Reklama

Kdo viděl E3 prezentaci společnosti Sony, musel postřehnout, že byla orientována především na 3D. O 3D se mluvilo, byly potvrzeny nové 3D hry a nakonec byl také představen speciální 3D monitor pro pařany. Není tak divu, že prezident amerického Sony Jack Tretton 3D technologii zvěstuje velké úspěchy a masivní rozšíření v domácnostech.

„S příchodem cenově dostupných 3D monitorů nás čeká trojrozměrný boom. My samotní připravujeme 3D TV, která dorazí na podzim a bude stát 500 dolarů (cca 8500 Kč),“ prohlásil Tretton.

Právě televize, o které americký boss mluví, má potenciál 3D boom nastartovat. Vedle dostupné ceny se totiž chystaná TV pyšní i revoluční možností sledovat dva obrazy najednou (díky rozdvojení uvidí každý hráč „svůj“ fullscreen). Možná se tak nacházíme na začátku konce splitsceen multiplayeru, což by bylo jedině dobře.

Připravovaná Sony 3D TV bude mít čtyřiadvacetipalcový LED displej (ideální pro menší místnosti), dále dva HDMI vstupy, stereo reproduktory a nakonec také vlastní subwoofer. Balení bude navíc obsahovat jeden pár 3D brýlí (samostatně za 69 dolarů), 3D hru Resistance 3 a HDMI kabel. Je toho zkrátka hodně a my se nemůžeme dočkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama