dockame-se-playstation-4-uz-pristi-rok
Novinka Dočkáme se PlayStation 4 už příští rok?

Dočkáme se PlayStation 4 už příští rok?

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

4. 7. 2011 14:54 7
Reklama

Zástupci společnosti Sony tvrdili na letošní E3 pár zásadních věcí. Zaprvé, že plánují 10letý cyklus pro svoji konzoli PlayStation 3. Zadruhé, že konzole v žádném případě není za zenitem. A za třetí, že jakékoliv řeči o možném nástupci nejsou na místě. Zní to logicky, PlayStation 4 v blízké budoucnosti neočekáváme, ale spekulace čím dál tím častěji hovoří jinak.

Pokud bychom jim tedy měli alespoň na chvilku uvěřit, vypadá to tak, že se s vývojem PS4 začne na přelomu tohoto a příštího roku s tím, že během vánoc 2012 bude připraveno 20 milionů kusů PlayStation 4 opustit výrobní linky a najít si své místo v obchodech. Alespoň tak tvrdí server Digi Times, na základě informací od nezveřejněného zdroje.

Digi Times dále tvrdí, že Sony chystá vyvíjet PS4 již včetně systému pohybového ovládání, podobnému Kinectu, čímž se dostáváme opět do poněkud šílených vod. O produkci konzole se údajně postarají společnosti Foxconn a Pegatron Technology, obě umístěné na Tchaj-wanu a nás čeká zajímavých pár měsíců, abychom si počkali, co je na tom pravdy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama