zhlednete-vyvojarsky-denik-deus-ex-hr
Novinka Zhlédněte vývojářský deník Deus Ex: HR

Zhlédněte vývojářský deník Deus Ex: HR

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

4. 7. 2011 13:59
Reklama

V nejnovějším vývojářském deníčku hry Deus Ex: Human Revolution mluví jeho tvůrci o spoustě věcí. První z nich je důraz na zalidnění města a jeho přirozenost. Tu si sice nemůžeme do detailu představit, děj hry se odehrává v šestnáct let vzdálené budoucnosti, ale vývojářům jejich slova o tísnivé, ponuré a značně přetechnizované atmosféře baštíme.

Stejně tak i to, že nový Deus Ex nebude po vzoru moderních her pouze o střílení. Jak už naznačily předchozí dva díly této kyber série, hlavní hrdina se bude muset potýkat s celou řadou nejrůznějšího prolamování systémů, pročítání e-mailů a dalších ryze špionských záležitostí. To všechno proto, aby konečně přišel na to, komu se dá věřit a komu už ne.

Hlavními souputníky ve hře budou dvě společnosti ¬– americká a japonská – které se snaží o totéž. Tedy, namluvit lidem, že tzv. augmentace, tedy biomechanické části těla, jsou to, co lidstvo potřebuje. Série intrik, nečekaných zvratů a samozřejmě i samotné akce v podobě nového Deus Ex budete moci ochutnat už za měsíc!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama