predstaveni-deus-ex-human-revolution
Novinka Představení Deus Ex: Human Revolution

Představení Deus Ex: Human Revolution

Marek Švrkala

Marek Švrkala

3. 8. 2011 18:46
Reklama

Pokud patříte k lidem, které série Deus Ex zatím nezasáhla, pak jsou pro vás možná videa z chystaného třetího dílu s podtitulem Lidská revoluce trochu nepochopitelná. Právě pro vás připravili šikulové ze studia Eidos Montreal nový trailer, v němž během pěti minut představují základní herní principy a vysvětlují pozadí celého příběhu.

V roli Adama Jensena se dostanete do kyperpunkového světa roku 2027. Rozvoj technologií dospěl do stádia, kdy lidé svá těla vylepšují umělými orgány a dalšími speciálními díly, které mohou zlepšit jejich schopnosti. To se po útoku, jenž vás přivede na rozhraní života a smrti, a následné operaci týká i vás. S novým tělem se nakonec vrhnete mezi dvě nepřátelské organizace a pokusíte se zjednat pořádek. Samozřejmostí je série intrik, zvratů a nečekaných situací, které vás přikovají k monitorům.

Akční RPG Deus Ex: Human Revolution už bylo dokončeno, na pulty obchodů se dostane přesně 26. srpna ve verzích pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3. A teď už si pusťte slíbený trailer a kochejte se tím, jakými způsoby lze vyřešit různé herní situace:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama