do-nhl-se-vrati-skvely-wayne-gretzky
Novinka Do NHL se vrátí skvělý Wayne Gretzky

Do NHL se vrátí skvělý Wayne Gretzky

Marek Švrkala

Marek Švrkala

15. 8. 2011 10:26
Reklama

Sportovní simulace se letos ponesou v duchu návratů slavných sportovních hvězd. V NBA 2K12 se tak objeví například Michael Jordan, v NHL 12 od konkurenčních EA Sports zase Wayne Gretzky, nejproduktivnější hráč hokejové historie. Vedle něj byli dosud odhaleni ještě nezapomenutelní obránci Ray Bourque a Chris Chelios. Celkem nový ročník NHL nabídne devítku legendárních hokejistů.

Zahrát si s nimi budete moci v novém módu Be a Legend, kde se pokusíte vyrovnat jejich úspěchy. Známé hráče si ale užijete kdekoli, lze je totiž přidat do týmů v módech Be a GM, Hockey Ultimate Team a Battle for the Cup nebo je využít v exhibičních a online zápasech.

Vedle účasti legendárních hráčů letošní ročník nejpopulárnější hokejové simulace nabídne také nový Full Contact Physics Engine (plnokontaktní fyzikální engine) a spoustu milých drobností, jako je upravené chování gólmanů nebo možnost zahrát si zápas pod otevřeným nebem v rámci 2011 NHL Winter Classis. Podrobnější přehled změn naleznete v našem preview. NHL 12 vychází 9. září na konzole Xbox 360 a PlayStation 3. Už příští týden (23. srpna) se na digitálních sítích těchto konzolí objeví hratelná demoverze. Přikládáme čerstvý trailer:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama