kralovstvi-amalur-ozije-v-unoru-2012
Novinka Království Amalur ožije v únoru 2012

Království Amalur ožije v únoru 2012

Marek Švrkala

Marek Švrkala

16. 8. 2011 15:34
Reklama

Sám Ken Rolston, hlavní designér Elder Scrolls III: Morrowind a Elder Scrolls IV: Oblivion, dnes vystoupil na konferenci Electronic Arts na GamesComu, aby oznámil, že akční RPG Kingdoms of Amalur: Reckoning, které vychází pod křídly zmíněného vydavatelského gigantu, dorazí na pulty obchodů 10. února příštího roku. Fanoušci žánru se mohou těšit na nový svět, v němž prožijí mnoho single-playerových zážitků.

„Reckoning je pouhým vstupem do hlubokého, velikého a propracovaného světa, jakým je Amalur,“ řekl Curt Schilling zakladatel studia 38 Studios, které hru připravuje. „Pracujeme s věhlasnými vizionáři, průkopníky ve svém oboru. Todd McFarlane, autor komiksu Spawn, dohlíží na unikátní grafický styl hry, spisovatel R.A. Salvatore vytvořil chytlavou historii a kulturu světa a vývojář Ken Rolston připravuje RPG systém, který fanoušci žánru znají a mají jej rádi. Reckoning se vyvinul v něco úžasného, co plní mé nejdivočejší sny.“

Kingdoms of Amalur: Reckoning je ve vývoji pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3. Projekt zatím vypadá velmi nadějně, podrobnější obrázek si snad udělají naši redaktoři přímo na místě, kde hru jistě náležitě prozkoumají. Na Hrej TV se můžete podívat na čerstvý trailer, který tvůrci na GamesComu promítali.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama