predstaveni-specialni-edice-cod-mw3
Novinka Představení speciální edice COD: MW3

Představení speciální edice COD: MW3

Marek Švrkala

Marek Švrkala

1. 9. 2011 10:37
Reklama

Už zítra v Los Angeles odstartuje Call of Duty XP, speciální akce určená pro fanoušky slavné válečné série. Účastníci budou moci diskutovat o nových i starších hrách série, zkusit štěstí v turnajích a také zhlédnout různé prezentace chystaných her. Vedle představení multiplayeru Modern Warfare 3 má Activision odhalit speciální edici této očekávané akce. Jak se ale občas stává, oznámení uniklo už dříve. Kdosi totiž serveru Wired.com zaslal reklamní obrázek Hardened edice a my se tak můžeme podívat, co nabídne.

Zákazníci vedle samotného disku s unikátním obrázkem získají speciální roční členství v programu Call of Duty Elite, který jsme podrobně představili v samostatném článku. Dalším zajímavým bonusem je "deník z boje", na více než 100 stranách se objeví různé válečné plány, obrázky a textové poznámky. Drobnosti, jako je téma a oblek, pak Activision připravil exkluzivně pro majitele konzolí Xbox 360 a PlayStation 3.

Hardened edice opět na pulty obchodů přijde v atraktivní balení, chystaná střílečka bude tradičně distribuována ve speciální železné krabičce. Kompletní informace naleznete ve zmíněném reklamním obrázku, cena balení zatím nebyla zveřejněna. Call of Duty: Modern Warfare 3 vychází 8. listopadu tohoto roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama