final-fantasy-vyjde-v-evrope-v-unoru
Novinka Final Fantasy vyjde v Evropě v únoru

Final Fantasy vyjde v Evropě v únoru

Ondřej Švára

Ondřej Švára

20. 9. 2011 09:53 1
Reklama

K velké události se pomalu schyluje v Japonsku. Zatímco pomalu končí léto, tam už myslí na zimu. Konkrétně na patnáctého prosince, kdy vyjde očekávané Final Fantasy XIII-2.

Japonská exkluzivita vydrží do jednatřicátého ledna 2012, kdy hra vyjde v USA, respektive do třetího února, kdy se objeví také v Evropě. Ve všech případech společně na PS3 a X360.

Final Fantasy vyjde v Evropě v únoru
i Zdroj: Hrej.cz

Předlaunchovou horečku podporuje Square Enix dvěma novými trailery. Jmenují se Příslib a Beznaděj. Oba byly určeny pro Tokyo Game Show. Vychutnejte si je a ještě vstřebejte informaci o tom, že Square po únorovém prodeji v Evropě chystá hned několik DLC. Jejich obsah je prozatím tajný, o detailech se má mluvit "později".

Historie ságy Final Fantasy sahá do roku 1987, kdy ji tehdejší Square tvořilo s výhledem na svoje brzké rozpuštění kvůli špatné finanční situaci. Hra se však setkala s takovým úspěchem, že studio okamžitě začalo pracovat na nových dílech a v podstatě se díky FF pojistilo na dlouhé roky dopředu. O konstantní oblíbenosti značky svědčí prodeje posledního dílu, na nějž novinka navazuje. Final Fantasy XIII se prodalo 6,2 milionu kopií.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama