final-fantasy-xiii-2-s-podporou-dlc-baliku
Novinka Final Fantasy XIII-2 s podporou DLC balíků

Final Fantasy XIII-2 s podporou DLC balíků

Maggot

Maggot

11. 10. 2011 13:09 1
Reklama

Final Fantasy XIII-2 příběhově přímo naváže na regulérní, byť rozpačitě přijatý třináctý díl, přičemž si vývojáři s jejich novou kreací slibují napravení chyb z minulosti pomocí přepracované hratelnosti a herních mechanismů. Mezi další faktory zlepšení / znechucení, vyberte si sami dle svého gusta, se počítá i budoucí podpora hry pomocí DLC balíčků, které budou placené a které by mohly vycházet jednou až dvakrát do měsíce, jak nově oznámil producent Yoshinori Kitase.

S tím ovšem přislíbil i dobré vyvážení ceny a obsahu, tudíž bychom neměli platit horentní sumy za nové předměty, zbraně, kostýmy a příšery, což je mimochodem obsah, na který se můžeme již nyní těšit. Nejde však o princip, kdy si stáhnete předmět a poté se vám jednoduše objeví v inventáři. Nejdříve budete muset například porazit silného bosse nebo splnit určité podmínky, což nahrává milovníků výzev a obtížných soubojů.

A kdy že se to dočkáme druhé "třináctky"? Únor roku 2012 to jistí, dočkají se tak majitelé PlayStation 3 a Xboxu 360 v Evropě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama