filmova-adaptace-assassin-s-creed-bude
Novinka Filmová adaptace Assassin's Creed bude

Filmová adaptace Assassin's Creed bude

Erik Omar

Erik Omar

20. 10. 2011 14:52 6
Reklama

Produkční společnost Sony Pictures chce točit filmové adaptace oblíbené série Assassins’s Creed studia Ubisoft. Podle serveru Variety dokonce probíhají konečná jednání o ceně licence a filmu bychom se tak s trochou štěstí mohli dočkat v horizontu dvou let.

Žádné další konkrétní informace logicky nemáme, ale dovolíme si zaspekulovat. Dle našeho skromného názoru, by se z projektu mohla vyklubat buďto epická, historická řežba režírována některým z megalomanských režiséru typu Ridleyho Scotta a nebo minimalističtější film Bourneovského střihu s někým jako je Paul Greengrass za kormidlem. Oba výsledné filmy by byly diametrálně odlišné, ale obě pojetí jsou zároveň velmi zajímavá.

V roli Altaira/Ezia bychom pak nejraději viděli Orlanda Blooma nebo Josepha Gordon-Levitta. V obsazení by se bezesporu neztratil Liam Neeson a nakonec ani kterýkoliv herec ze seriálu Hra o trůny.

Zajištěním značky Assassin’s Creed by si Sony Pictures do budoucna mohlo obstarat velmi výnosnou sérii. To, že je příběh o hašašínech přímo šitý pro stříbrné plátno ostatně předvedl sám Ubisoft, který v rámci reklamní kampaně natočil krátkometrážní film s podtitulem Lineage.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama