latka-pro-dalsi-uncharted-je-vysoko
Novinka Laťka pro další Uncharted je vysoko

Laťka pro další Uncharted je vysoko

Ondřej Švára

Ondřej Švára

2. 11. 2011 12:00 3
Reklama

"Laťka pro další naše hry ze světa Uncharted je nastavena hodně vysoko, snad až příliš" dává na srozuměnou studio Naughty Dog právě dnes, tedy v den, kdy v Evropě vychází Uncharted 3: Drakes´s Deception. Z prohlášení je cítit jednak hrdost na svoji práci ale též obavy z budoucnosti.

Laťka pro další Uncharted je vysoko
i Zdroj: Hrej.cz

Jeden hlavních tvůrců grafických efektů Keith Guerrette říká, že studio má snad až trochu strach z budoucnosti, protože kdykoliv se rozhodne v sérii Uncharted pokračovat, bude se muset postarat o to, aby nový díl byl aspoň technicky lepší než ten starý, což je být na léta stejné konzoli samozřejmě problém. "Laťka je vysoko, tak vysoko, že se nám do další výroby trochu nechce. Ale teď jsou všichni na dovolené. Dali jsme si trochu klidu. Až za nějaký čas začneme přemýšlet, co dál," říkáGuerrette.

Říká, že studio má od Sony plnou důvěru a relativně velkou svobodu v rozhodování. "Vyrobili jsme jedenáct her a u žádné neprošvihli termín. To nám dává pocit vzájemné důvěry," říká Guerrette. Studio má podle něj ještě spoustu nápadů v záloze poté, co je v U3 z různých důvodů nemohli realizovat. Na ohlášení eventuálního čtvrtého dílu je ale podle něj z výše uvedených důvodů ještě příliš brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama