mgs-peace-walker-hd-v-dlouhe-ukazce
Novinka MGS: Peace Walker HD v dlouhé ukázce

MGS: Peace Walker HD v dlouhé ukázce

Erik Omar

Erik Omar

10. 11. 2011 09:03
Reklama

Konami zveřejnilo anglickou verzi traileru na připravovaný HD remake PSP titulu Metal Gear Solid: Peacewalker. Ten bude součástí balíčku Metal Gear Solid HD Collection, který obsáhne graficky vyšperkované verze dalších dvou titulů, jmenovitě: Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty a Metal Gear Solid 3: Snake Eater.

Samotná ukázka má nezvyklých (i když v Japonsku zcela běžných) devět minut, které hráče uvádí do děje hry. I přes delší stopáž doporučujeme zhlédnout až do konce, ostatně připomenout si základní dějové fakty není nikdy na škodu. Navíc, gradace traileru v posledních minutách podtrhnutá silným soundtrackam a kreslenou stylizací dostane nejen fandu série.

Jak dále trailer prozrazuje, devízou remástrovaného titulu Peacewalker by v rámci platforem PlayStation měla být funkce "Transfarring", jež umožňí přenášet uložené pozice mezi velkou PS3 a malým PSP. Pokračovat tam, kde jste skončili v pohodlí svého obývaku, tak můžete třeba i ve vlaku.

Metal Gear Solid HD vychází pro Xbox 360 a PS3 až v únoru příštího roku. Pokud však nechcete čekat, máte možnost speciální edici zakoupit s předstihem ve Spojených státech, kde vychází již tento týden.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama