filmovy-bioshock-si-jeste-chvili-pocka
Novinka Filmový BioShock si ještě chvíli počká

Filmový BioShock si ještě chvíli počká

Maggot

Maggot

15. 11. 2011 11:25
Reklama

Díky zkušenostem s filmovými adaptacemi her se ani velká vývojářská jména neženou do podobných projektů, navzdory faktu, že jsou zkrátka uskutečnitelné. Co třeba Ken Levine, jehož největší láskou a potomkem je série BioShock, o jejímž filmovém zpracování se mluví již od roku 2008. Může si pod vedením Juana Carlose Fresnadila (28 Týdnů Poté) diktovat, jak bude BioShock The Movie vypadat, sám ale přiznal, že na celou situaci nijak nespěchá.

„Byli jsme velice blízko realizaci – obchod byl uzavřen, měli jsme i režiséra. Na naší straně ovšem chyběla ona planoucí touha film udělat jenom proto, aby byl hotov,“ řekl Ken pro server IndustryGamers. V první fázi produkce měl na plac narukovat Gore Verbinski, který se podílel například na tvorbě Pirátků z Karibiku. Nakonec odstoupil a byl nahrazen právě Juanem. Ken sám uznává, že se na natáčení těší, k celé věci ovšem přistupuje velice opatrně, stejně jako vydavatel Take-Two.

„Mezi filmy a hrami jsou samozřejmě rozdíly, o tom není pochyb, film ale musí čerpat ze stejné DNA v rámci zasazení a příběhu,“ na závěr dodal Ken. Pravdou je, že náměr BioShocku jako hry se pro filmové zpracování vyloženě nabízí. Budoucnost je, zdá se, navíc velice růžová. Stejně jako právoplatné obavy herní komunity.

Filmový BioShock si ještě chvíli počká
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama