dalsi-final-fantasy-jako-akcni-rpg
Novinka Další Final Fantasy jako akční RPG?

Další Final Fantasy jako akční RPG?

Maggot

Maggot

16. 11. 2011 08:58 3
Reklama

Ačkoliv Final Fantasy 13 nesedlo úplně všem milovníkům japonských RPG, ani fandům série, jde zkrátka o dobrou hru. Jak se ovšem zdá, i Japonci by se chtěli v budoucnu přeorientovat na žánr regulérních akčních RPG typu Dragon Age a desítek dalších. Počet těchto her roste geometrickou řadou a Yoshinori Kitase, producent série Final Fantasy, vidí v této podobě ohromný potenciál.

„Myslím si, že je zcela přirozené, že se značka pokaždé prezentuje něčím novým,“ řekl Yoshinori a pokračoval k „V globálním měřítku si můžete všimnout, jak hráči hromadně přecházejí od klasických tahových RPG k akčním kusům.“ A je zcela zřejmé, že producent naráží na Final Fantasy, jelikož pokud třináctý díl kvůli něčemu sklízel úspěchy, byl to právě bojový systém, který v sobě kombinoval onen rychlý drive a tahovou strukturu.

Je tedy velice zřejmé, že Square-Enix o této formě minimálně přemýšlí a vzhledem ke slovům samotného tvůrce je velice možné, že bychom se mohli dočkat takového Final Fantasy, které bude zaměřené na novou generaci RPG hráčů. A co vy, dokázali byste si představit japonskou klasiku v západním kabátku?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama