fps-bioshock-infinite-vytvari-vice-studii
Novinka FPS Bioshock Infinite vytváří více studií

FPS Bioshock Infinite vytváří více studií

Marek Švrkala

Marek Švrkala

25. 11. 2011 19:29
Reklama

Studio společnosti 2K Games v australské Canbeře, které dříve pracovalo na nedávno odloženém FPS rebootu XCOMu (jako součást 2K Marin), bylo znovu přejmenováno na 2K Australia a převeleno k dalšímu projektu. Jím je střílečka Bioshock Infinite, jíž vývojáři s Canbery vyvíjí společně se americkým studiem Irrational Games.

Co konkrétně budou mít lidé z 2K Australia na starosti, zdroj serveru MCV Pacific, jímž je zaměstnance tohoto studia, neřekl. Někteří novináři spekulují o multiplayeru, ten ale podle dřívějšího vyjádření Kena Levina, hlavní postavy Irrational Games, není vůbec jistý. „Nemáme zájem dělat multiplayer, který si můžete zahrát v kterékoliv jiné hře. Protože za a) to není kreativní, za b) marnili bychom čas i finance. Stejně lidé potom budou hrát Halo nebo Call of Duty,“ uvedl už loni Levine.

Snad se v následujících měsících dozvíme, co všechno bude BioShock: Infinite obsahovat. Vždyť další pokračování úspěšné série stříleček má vyjít už příští rok, a to na PC, PlayStation 3 a Xbox 360. Podle našich dojmů z herní výstavy E3 se hra jeví velmi nadějně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama