hororova-akce-neverdead-vyjde-v-unoru
Novinka Hororová akce NeverDead vyjde v únoru

Hororová akce NeverDead vyjde v únoru

Marek Švrkala

Marek Švrkala

1. 12. 2011 16:28
Reklama

Hororová akce NeverDead nás na loňské E3, kdy byla oznámenapři tiskové konferenci Konami, zaujala zejména schopnostmi hlavního hrdiny. Bryce Boltzman je totiž nesmrtelný a nic mu nebrání v tom, aby kolem sebe pohazoval svými končetinami, a tak je používal jako zbraň. V boji proti dávným démonům je nutné používat i netradiční postupy, které mají i další rozměr. „Světem unavený Bryce přidává hře vtip,“ míní Shinta Nojiri z Konami.

Vedle Bryceho se v akci prošpikované fantasy prvky setkáte se sympatickou mladou agentkou Arcadií. Ta hlavnímu hrdinovy v boji pomáhá, prospěšná je hlavně díky své rychlosti a dynamice. Bitvy, v nichž spolu s nejrůznějšími částmi těla použijete také střelné zbraně, se odehrají v městském prostředí ze současnosti. „Herní svět je plně interaktivní a mimořádně zničitelný,“ upozornil japonský vývojář, jenž nápaditý projekt vytváří ve spolupráci se známým studiem Rebellion Software (např. Aliens vs Predator).

Přestože NeverDead pro konzole Xbox 360 a PlayStation 3 vyjde až 3. února příštího roku, tvůrci už nyní přislíbili stahovatelná rozšíření, o podrobnostech ale zatím mlčí. Přikládáme řadu trailerů, které rozhodně stojí za zhlédnutí. Akci, v níž se můžete klidně kutálet po zemi pouze se svou hlavou, jsme tu totiž ještě neměli!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama