survival-horor-the-last-of-us-oznamen
Novinka Survival horor The Last of Us oznámen

Survival horor The Last of Us oznámen

Maggot

Maggot

11. 12. 2011 11:29 2
Reklama

V průběhu VGA došlo ovšem i na odhalení úplně nových značek, mezi něž se řadí i PS3 exkluzivní titul The Last of Us, od prestižních vývojářů Naughty Dog, kteří stojí za povedenou sérii Uncharted. Co ale čekat od nově oznámené hry? Stále jde o akční adventuru, tentokrát ovšem se silným nádechem survival hororu, jelikož se jako srstnatý Joel spolu s mladičkou, přesto odvážnou Ellie, vydáváte napříč zdecimovanou Amerikou, která podlehla neznámé mutaci moru.

Ačkoli budete velkou část hry neustále v pohybu, ne-li přímo na útěku, vypořádat se musíte jak s dalšími přeživšími, tak s mutanty, kteří podlehli nákaze. O tom, že Naughty Dog umí hrát s napětím a strachem není pochyb. Pokud jste hráli například první Uncharted, určitě víte, o čem mluvíme. Nutno dodat, že na hře pracují hned dvě oddělení společnosti, a to již nějakou dobu.

„Posláním Naughty Dogu je změnit lidské vnímání počítačových her. Jsme si jistí, že The Last of Us překročí aktuální podobu herního průmyslu z hlediska výpravnosti příběhu i působivosti animací,“ řekl Evan Wells, více prezident studia. Zatímco bychom normálně ohrnuli nos, máme jisté tušení, že pokud se to může někomu podařit, je to právě Naughty Dog.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama