spatne-zpravy-pro-twisted-metal
Novinka Špatné zprávy pro Twisted Metal

Špatné zprávy pro Twisted Metal

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

9. 1. 2012 12:34
Reklama

Herní obchody se v posledních dnech starají o pěkný poprask, ať už se to týká Diabla III, nebo třeba Twisted Metal. Není to totiž tak dávno, co si mohli zájemci druhou zmiňovanou hru zahrát ve speciálním kiosku. Vtip byl v tom, že chyběly klasické SIXAXIS ovladače – nahrazeny byly ovladačem Move. Logicky tedy inkriminovaná fotka kiosku rozdmýchala debatu, kterou až dnes ukončuje vývojář David Jaffe.

Ten tvrdí, že Twisted Metal nebude možné skrze Move ovládat, a že je fotka pouze zavádějícím materiálem. Bohužel, to samé se týká také možné podpory 3D obrazu, o které se sice přemýšlelo, ale vývojářskému týmu už nevyšel čas pro zapracování. Do třetice pak Jaffe vyvrátil také spekulace o online kooprační kampani, kterou si budou moci hráči zahrát jen v offline gaučovém režimu. Na druhou stranu ale bude Twisted Metal obsahovat dostatek online multiplayerových módů, takže naštvání není na místě.

A pokud náhodou plánujete, že si počkáte na vydání PlayStation Vita a budete hrát Twisted Metal na cestách, budete muset nejdříve podpořit prodej „velké“ verze hry. Jedině její úspěch by prý mohl znamenat i vývoj handheldové verze, k dnešnímu dni se s ní totiž zatím vůbec nepočítá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama