v-the-last-of-us-bude-take-humor
Novinka V The Last Of Us bude také humor

V The Last Of Us bude také humor

Marek Švrkala

Marek Švrkala

16. 1. 2012 17:40
Reklama

Pokud jste sledovali vyhlašování cen VGA, jistě jste si povšimli představení akce The Last Of Us. Povedený trailer naznačil, že půjde o temný titul, v němž budou hrdinové pod neustálým tlakem okolí. Podle nových informací z časopisu Edge si ale hlavní protagonisté najdou čas i na humor. Tvůrci ze studia Naughty Dog totiž chtějí hru vystavit hlavně na vzájemném vztahu postav, a ten přinese také vtipné momenty.

„Při castingu dabérů jsme se u nich snažili najít vtip,“ potvrdil Neil Druckmann z vývojářského týmu. „Hudba by zase měla přinést emoce. Nechceme vytvořit čirý horor. Ano, v naší hře budou strašidelné události, ale není to jejím hlavním cílem. Nejde ani o nepřátele. The Last Of Us je zejména o vztahu Joela a Ellie.“

Hra, která je v přípravě exkluzivně pro PlayStation 3 (datum vydání zatím není známé), tak bude postavena na vzájemné spolupráci asi 40letého Joela se 14letou Ellie. Oba na sebe spoléhají při snaze přežít ve světě, který zničil záhadný virus měnící lidi v mutanty. Důraz bude kladen na příběh, vývojáři dokonce hodlají "posunout laťku vyprávění ve videohrách". Děj ale musí jít ruku v ruce s hratelností a estetickou stránkou, čemuž by mohl napomoci známý fakt, že vývojáři v Naughty Dog mají volnější firemní hierarchii a nebojí se si napříč jednotlivými odděleními vzájemně vyměňovat všechny poznatky a nápady.

Věříme tak, že tento přístup ponese ovoce stejně jako v případě série Uncharted. The Last Of Us se od zmíněné značky má lišit větší volností a menším počtem nábojů. Rozhodně tak nečekejte velké přestřelky, střeliva je ve zdevastovaném světě skutečně velmi málo. Nutnost šetřit každým nábojem doloží i trailer, který jsme pro vás česky otitulkovali:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama