insomniaci-konci-se-serii-resistance
Novinka Insomniaci končí se sérií Resistance

Insomniaci končí se sérií Resistance

Marek Švrkala

Marek Švrkala

27. 1. 2012 12:36
Reklama

Americké vývojářské studio Insomniac Games už po dokončení třetího dílu dále nebude rozvíjet akční sérii Resistance. Včera to serveru VG247 potvrdil Ted Price, šéf úspěšného týmu, a spustil tak lavinu zpráv po celém světě. O svou oblíbenou značku se obávali věrní fanoušci, které se dnes Price ve vyjádření na videu (přikládáme jej) pokusil uklidnit.

„Rád bych potvrdil, že se sérií Resistance skutečně končíme. Příběh, který jsme chtěli odvyprávět, byl dokončen, a tak pro nás značka logicky vyvrcholila. To ale neznamená, že Resistance nebude pokračovat. Už nyní je v rukou studia Nihilistic. Víme, že bude žít dál a růst. Sami se těšíme, kam ji Sony dovede,“ uvedl Price s odkazem na akci Resistance: Burning Skies, která je v přípravě pro PlayStation Vita.

Priceovo studio se posunulo k jiným projektům. Nejvýznamnějším je kooperativní akce Overstrike, kterou vydavatelství Electronic Arts, pro níž ji studio připravuje, představila loni na E3. V historii studia Insomniac jde o první multiplatformní titul, v létě tohoto roku totiž vyjde nejen pro PlayStation 3, ale také pro konkurenční Xbox 360. Vedle tříáčkového projektu Nespavci ze speciální části firmy pilně pracují na menších hrách pro casual publilkum.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama