pokracovani-l-a-noire-neni-vyloucene
Novinka Pokračování L.A. Noire není vyloučené

Pokračování L.A. Noire není vyloučené

Marek Švrkala

Marek Švrkala

14. 2. 2012 09:33 1
Reklama

Detektivka L.A. Noire se prodávala velmi slušně, vždyť se stala nejúspěšnější novou značkou loňského roku, když dosud prodala téměř 5 milionů kopií. Jenže ani tento úspěch nezachránil australské studio Team Bondi před krachem. Vývoj monstrózního projektu totiž provázely enormní náklady, které vedly k definitivnímu zrušení tohoto týmu. Část hráčů tak značku L.A. Noire do budoucna odepsala.

Konec vynikající detektivky z prostředí Los Angeles ale není úplně jistý, což dokládá odpověď lidí z Rockstaru na oficiálních stránkách společnosti, kde se jeden z fanoušků ptal po pokračování hry. „Zatímco nová DLC nebo další obsah pro L.A. Noire neplánujeme (máme hodně práce s tituly Max Payne 3, GTA V a dalšími projekty), nevylučujeme možnost nového projektu ze série L.A. Noire. Zatím jsme ještě nic nerozhodli. Všichni jsme potěšeni tím, jak značka dopadla a zvažujeme, jaká může být její budoucnost,“ vysvětlil Rockstar na svém webu.

„Nikdy jsme se nehnali za pokračováními, to ale neznamená, že se k nim nakonec nedostaneme – podívejte se na Maxe a Red Dead. Máme tolik her, které bychom chtěli udělat, jenže problémem je naše kapacita a náš čas,“ doplnili ještě vývojáři. Možné pokračování L.A. Noire je tak momentálně ve hvězdách, my se ale můžeme alespoň zasnít – v jakém městě byste chtěli řešit další případy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama