serie-resistance-zautoci-na-vitu-v-kvetnu
Novinka Série Resistance zaútočí na Vitu v květnu

Série Resistance zaútočí na Vitu v květnu

Marek Švrkala

Marek Švrkala

14. 2. 2012 20:01
Reklama

Resistance: Burning Skies, tedy první díl série Resistance pro handheld PlayStation Vita, v Evropě vyjde 30. května. Termín dnes odhalil evropský blog PlayStationu. Hráči ve spin-offu známé série budou v roce 1951 bránit zemi před útočícími jednotkami mimozemské rasy Chiméra. Hra má kvalitou navázat na konzolové střílečky, k čemuž přispěje i ovládání pomocí dvou analogových páček a dotykové obrazovky.

Děj je zasazen mezi Resistance: Fall of Man a Resistance 2, tedy mezi první a druhý řadový díl série. Burning Skies představí nového hrdinu, jímž je bývalý hasič Tom Riley, který se na východním pobřeží USA pokouší zabránit invazi Chiméry. Vedle single-playerové kampaně se můžete těšit také na kompetitivní multiplayer.

Hru ovšem nevyvíjí studio Insomniac. Duchovní otcové série totiž nedávno oznámili, že se značkou Resistance definitivně končí. Vývoj Resistance: Burning Skies tak mají na starosti tvůrci z týmu Nihilistic Software, kteří se mohou pochlubit například solidní pohybovou akci PlayStation Move Heroes a slušnou stahovatelnou řežbu Zombie Apocalypse. Snad tyto kousky pokračování série Resistance překoná. Přikládáme záběry z rozpracované verze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama