from-software-navaze-na-sva-rpg
Novinka From Software naváže na svá RPG

From Software naváže na svá RPG

Marek Švrkala

Marek Švrkala

16. 3. 2012 16:38
Reklama

Pokud patříte k fanouškům hutných konzolových  RPG Demon's Souls a Dark Souls od studia From Software, pak pro vás máme příjemnou zprávu. Japonský tým totiž hodlá ve vývoji této řady dále pokračovat. „Série samozřejmě ještě není u konce. Musíme se vrátit až k našim kořenům, jimiž je King's Field. V této řadě jsme udělali spoustu her. Temná fantasy akční RPG nás vždy okouzlovala. Je to jádro naší práce a my v ní hodláme pokračovat,“ potvrdil serveru Gametrailers Masanori Takeuchi, jeden z vysoce postavených členů From Software.

Studio si samozřejmě také všimlo zájmu, který nedávno vyvolala petice bojující za port konzolové exkluzivity Dark Souls pro PC. Bohužel k tomuto tématu Takeuchi žádné novinky nepřidal. „Rozhodnutí zůstává na vydavateli, tedy společnosti Namco Bandai. Ale ano, četli jsme komentáře a víme, že je o PC verzi zájem,“ řekl pouze.

Šikulové z 220členého týmu From Software už ale jisté plány do budoucna mají. Diskutují o rozšíření svého herního portfolia na dnes velmi populární a rozšířené smartphony a tablety. „Pokud bychom do toho šli, nečekejte něco, co je na trhu dnes. My děláme hry pro hardcore hráče a jestliže se touto cestou dáme, vytvoříme podobné tituly i pro tablety. Je to pro nás výzva,“ uzavřel japonský vývojář.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama