pokracovani-mashed-vyjde-pristi-tyden
Novinka Pokračování Mashed vyjde příští týden

Pokračování Mashed vyjde příští týden

Marek Švrkala

Marek Švrkala

23. 3. 2012 12:31 1
Reklama

Příští středa je dnem, na který dlouho čekají členové naší redakce, ale i další fanoušci chytlavých multiplayerových her. Vyjde totiž Wrecked Revenge Revisited, tedy pokračování kultovních akčních závodů Mashed z roku 2004. „Fanoušci Mashed museli čekat dlouho. Jsme velice potěšeni, že můžeme Wrecked vydat už v březnu,“ řekl Tim Woodley z vydavatelství 505 Games. „Chceme zaujmout jak stávající fanouškovskou základnu, tak úplně novou generaci hráčů.“

Studio Supersonic znovu vsadilo na stejnou kartu – při závodech prťavých autíček  tak bude záležet nejen na řidičských schopnostech jezdcl, ale i na schopnosti využívat různé bonusy a útočit na protivníky. K útokům poslouží 14 různých zbraní, jako jsou miny, plamenomet, taser, naváděná raketa nebo mortar. Vrací se i oblíbený atak ze vzduchu, jímž můžete hru ovlivnit poté, co z rozjetého závodu vypadnete.

Těžištěm zábavy bude pochopitelně multiplayer, a to v lokální i online podobě až pro 4 hráče. Pokud náhodou nebudete mít žádné parťáky, můžete potrénovat v módu Championship, kde vás čeká 24 úkolů. Všechny se odehrají na 6 tratích rozdělených do trojice odlišných lokací. Adeptem na nejoblíbenější trať má být obdoba známé ledovky Polar Wharf z Mashed.

„Už od začátku jsme věděli, že chceme vytvořit trať inspirovanou okruhem Polar Wharf z Mashed, a tak vznikl závod Icebridge,“ uvedl Peter Williamson ze studia Supersonic. „V některých ohledech bylo její nadesignování snadné, v jiných ale dosti obtížné. Okruh Polar Wharf byl totiž nesmírně návykový a Icebridge nesmí být horší. Trať jsme hodně dlouho vylepšovali a zaměřili se také na chování fyziky.“

Doufejme, že se autorům vše povedlo a už příští týden se na redakční konzoli dočkáme kvalitních soubojů roztodivných autíček. Wrecked Revenge Revisited tedy vyjde na digitálních sítích pro Xbox 360 a PlayStation 3 ve středu 28. března. PC verze není vyloučena – autoři momentálně zjišťují, zda je o ní dostatečný zájem. Pokud byste si hru chtěli zahrát na PC, zašlete vývojářům mail, jak vyzývají na oficiálním blogu projektu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama