chen-nase-hry-z-nas-delaji-blbce
Novinka Chen: "Naše hry z nás dělají blbce"

Chen: "Naše hry z nás dělají blbce"

Maggot

Maggot

3. 4. 2012 14:16 85
Reklama

Personu jménem Jenova Chen nemusíme sáhodlouze představovat. Hlavní vývojář studia Thatgamecompany má na svědomí tituly jako flOw či Flower, z poslední doby pak také brilantní Journey. Jenova vcelku příjemným způsobem vystihnul jeden z nejvíce kritizovaných názorů moderní doby - skutečně z nás hry dělají blbce?

"Nikdo z nás se nenarodil jako blbec. Často si myslím, že to není hráč, kdo je tu hloupý. To tvůrci her z nich dělají blbce," říká Chen a nebojí se říznout do živého. "Když každý den zabíjíte jiné hráče, jak z vás bude hodný člověk? Všechny konzolové hry jsou o zabíjení. Chápete to? To naše hry z nás dělají blbce!" a nepokrytě ukazuje na moderní akce.

"Tím pádem se snažíme o zvýraznění emocionálního zážitku v našich hrách. Pokud se celý herní průmysl otáčí směrem ke vzrušení a adrenalinovým návalům, tak já se budu otáčet směrem k míru a lásce." říká Jenova pro server Eurogamer. Pravdou je, že vážnost jeho slov podtrhují právě jeho hry. Journey je skutečným ztělesněním herní harmonie.

Chen: "Naše hry z nás dělají blbce"
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama