hlavni-designer-uncharted-opousti-misto
Novinka Hlavní designer Uncharted opouští místo

Hlavní designer Uncharted opouští místo

Maggot

Maggot

30. 4. 2012 11:39
Reklama

Pokud máte dostatek zkušeností a znalostí jako Richard Lemarchand, hlavní dizajnér série Uncharted a jedna z nejdůležitějších osobností studia Naughty Dog, můžete si dovolit své místo opustit a dělit se o informace například se studenty vysokých škol. Což přesně Richard udělal.

Richard tak po osmi letech opouští svůj post, na němž dokázal studio i s jeho tvorbou katapultovat do těch nejprestižnějších výšin. "Neúčastnil jsem se vývoje série Uncharted od samotného počátku, ale jen o kousek... a ačkoliv Uncharted nikdy neměla být vnímána jako trilogie, právě číslovka tři mi dodává jistý pocit naplnění," komentuje RIchard svůj odchod.

Brzo se tak objeví jako přednášející na univerzitě v Jižní Kalifornii, kde bude jednou z důležitých osobností katedry interaktivních médií, kterou vystudovali i vývojáři Jenova Chen a Kellee Santiago ze studia Thatgamecompany.

"Řekl bych, že nejjednodušší odpovědí je fakt, že toto je jediný přirozený směr," vysvětluje Richard důvod svého odchodu. Nebojíme se, že by neměl potenciálním vývojářům co nabídnout. Naopak, kapacita jeho kalibru má světu rozhodně co nabídnout. Přejeme mnoho zdaru!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama