sackboy-se-svou-partou-usedne-za-volant
Novinka Sackboy se svou partou usedne za volant

Sackboy se svou partou usedne za volant

Marek Švrkala

Marek Švrkala

3. 5. 2012 13:00
Reklama

Kanadské studio United Front Games má momentálně napilno. Vedle hongkongské akce Sleepings Dogs totiž vyvíjí také závodní arkádu LittleBigPlanet Karting, v níž se za volant bláznivých vozítek posadí Sackboy a jeho parťáci. Společnost Sony se tak rozhodla propojit koncept Play, Create, Share s akčními závody ve stylu ModNation Racers.

Hráči tak budou moci upravovat vše, co je napadne. Vytvoří vlastní tratě, vozidla, ale i celé herní módy. „Pokud znáte skriptovací jazyk z LittleBigPlanet 2, budete se cítit jako doma. Můžete tak vytvořit hry s vlastními pravidly, která nebudou jen závodem, ale třeba soubojem. Může to být kupříkladu deatmatch na trati – všechno je možné,“ potvrdil designér William Ho.

Ve hře se tedy vyřádí rovněž milovníci akce, kteří mohou připravit vlastní pušky. „Pokud se vám nezalíbí původní zbraně, tak je upravte. Lze změnit jejich chování, vzhled nebo frekvenci střelby. Pomocí různých objektů ve hře pak dokonce můžete stvořit vlastní zbraně,“ řekl Ho. LittleBigPlanet Karting zatím nemá přesné datum vydání, hra ale vyjde v tomto roce, a to pro PlayStation 3. Přikládáme trailer, v němž se můžete pokochat stylovým 3D světem:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama