kouknete-na-kouzleni-v-akci-sorcery
Novinka Koukněte na kouzlení v akci Sorcery

Koukněte na kouzlení v akci Sorcery

Marek Švrkala

Marek Švrkala

8. 5. 2012 10:39 1
Reklama

23. května získá řada majitelů konzole PlayStation 3 důvod, proč si konečně pořídit ovladač PlayStation Move. Do obchodů totiž dorazí dlouho očekávaná kouzelnická akce Sorcery, která chce pohybové ovládání společnosti Sony zatraktivnit i pro hardcore pařany. „Většina pohybových her je určena pro casual hráče. Proto jsou jednoduché. Sorcery je daleko komplexnější. Vytvořili jsme hru, která má hloubku, a tak zaujme i náročnější pařany,“ uvedl už dříve Brian Upton ze SCEA Santa Monica.

Nyní Upton své slova potvrdil a doplnil hlavní přednost Sorcery. „Některé hry byly vytvořeny pro klasický ovladač a až pak začali vývojáři přemýšlet, jak je předělat pro Move. Sorcery jsme vyvíjeli rovnou pro Move, a to je velká výhoda,“ říká vývojář v prvním z chystané řady video deníčků, kde spolu s kolegy názorně ukazuje, co vše pohybové ovládání dokáže. Pro celkový herní zážitek je důležitá zejména jeho přesnost, hodně tak záleží na tom, kam skutečně budete mířit.

Uvidíte také řadu kouzel, která lze různými pohyby ovladače vytvořit. Můžete kombinovat několik elementů, jako je led, oheň nebo elektrika, a s nimi účinně bojovat i proti obřím bossům. Kouzelná hůlka ale není určena pouze k boji s nepřáteli, využití najde i v interakci s prostředím. Správnými pohyby si tak třeba uvolníte cestu přes spadlé sloupy. Podívejte se sami:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama