hongkong-ozije-v-akci-sleeping-dogs
Novinka Hongkong ožije v akci Sleeping Dogs

Hongkong ožije v akci Sleeping Dogs

Marek Švrkala

Marek Švrkala

25. 5. 2012 13:35
Reklama

Hongkong je jedno z nejživějších měst na světě. To bohužel přináší i problémy. V podsvětí města tak bují kriminalita, o níž se starají třeba čínští mafiáni z Triády. Jako policista v přestrojení se v chystané akci Sleeping Dogs pokusíte jednu z nejnebezpečnějších zločineckých organizací světa rozvrátit. Zápletka je nepochybně atraktivní, tvůrci z týmu United Front se nás nyní sérií povedených videí vehementně snaží přesvědčit, že kvalitní bude také hratelnost.

Nový trailer by měl ukázat většinu herních situací. Uvidíte tak spiklenecké rozhovory mafiánů, které se klidně mohou zvrhnout v souboje. Při nich vynikne pokročilý bojový systém. Pokud nedokážete nepřítele porazit pěstmi a kopy, můžete využít i objekty v prostředí. Samozřejmostí jsou pak různé rychlé úniky a honičky, a to nejen pěšky, ale i v autech, motorkách nebo člunech.

Po náročném dni si můžete odpočinout třeba v karaoke baru, při gamblingu nebo s krásnými asijskými děvčaty. Společně s vašimi úspěchy poroste také vaše společenské postavení, a tak se vám postupně nabídnou další možnosti, co můžete dělat. Otevřená akce Sleeping Dogs vypadá velmi dobře, snad se bude podobně i hrát.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama