chysta-se-pokracovani-castlevanie
Novinka Chystá se pokračování Castlevanie

Chystá se pokračování Castlevanie

Marek Švrkala

Marek Švrkala

3. 6. 2012 17:57 2
Reklama

Reboot série Castlevania, který s podtitulem Lords of Shadow vyšel v říjnu roku 2010 na konzole Xbox 360 a PlayStation 3, se prodával celkem dobře, a tak není překvapení, že společnost Konami trailerem oznámila jeho pokračování. Stalo se tak na předváděcí akci, kterou lidé z Konami uspořádali ještě před zahájením E3.

Atmosférický CGI trailer obsahuje spoilery z prvního dílu, pokud jste jej dosud nehráli a máte to v plánu, tak jej nesledujte. Zjistili byste, co se na konci jedničky stalo s jejím hlavním hrdinou Gabrielem Belmontem. Dvojku vyvíjí opět španělské studio MercurySteam. Vývojáři pravděpodobně naváží na kladně hodnocenou hratelnost prvního dílu a rozhodně neopomenou akční pasáže s obřím bičem. Na podrobnosti o hratelnosti si ale ještě budeme muset počkat. Castlevania: Lords of Shadow 2 je v plánu na příští rok, a to opět pro Xbox 360 a PlayStation 3. Otázkou zůstává, zde se neobjeví i na chystaném Wii U.

Vedle velkého konzolového titulu chystá Konami také odbočku série pro Nintendo 3DS. Akce Castlevania: Lords of Shadow — Mirror of Fate by měla vyniknout 3D soubojovým systémem, který nám vývojáři stejně jako další podrobnosti blíže představí přímo na E3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama