beyond-nas-zavede-mezi-zivot-a-smrt
Novinka Beyond nás zavede mezi život a smrt

Beyond nás zavede mezi život a smrt

Marek Švrkala

Marek Švrkala

5. 6. 2012 01:26
Reklama

Když na pódium při konferenci Sony přiběhl David Cage, bylo všem přítomným jasné, že oznámi Beyond, novou hru studia Quantic Dream, z níž už včera unikly první obrázky. „Čekání na další převratný titul je u konce. Beyond: Two Souls bude něco jiného, než jste dosud hráli,“ oznámil Cage, který chce vytvořit další unikátní kousek. K originálnímu zážitku by mělo přispět také zajímavé téma smrti. „Smrt je největší lidskou záhadou. Co se po ní stane? Co je na druhé straně,“ ptal se vývojář přítomných novinářů.

Na podobné otázky by mohly odpovědět zážitky Jodie Holmes, hlavní hrdinky, s níž prožijeme patnáct let života. Roli Jodie ztvární Kanaďanka Ellen Page (např. Počátek), kterou si podle Cage všichni hráči ihned zamilují. Otázkou zatím zůstává, na čem bude založena samotná hratelnost. Očekáváme, že se nebude zásadně lišit od Heavy Rainu.

Tvůrci budou opět klást důraz na technickou vyspělost. Jak je vidět z prvních promítaných záběrů, PlayStation 3 má stále co nabídnout, a to třeba v případě animací obličeje. Jodie s jizvou na tváři je na in-game videu vyslýchána policistou, vše se ale pak zásadně zvrhne, což už nebudeme prozrazovat. Jisté ale je, že hrdinka má nějaké zvláštní psychické schopnosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama