podivejte-se-na-muceni-ve-sleeping-dogs
Novinka Podívejte se na mučení ve Sleeping Dogs

Podívejte se na mučení ve Sleeping Dogs

Marek Švrkala

Marek Švrkala

7. 6. 2012 17:55
Reklama

Vývoj Sleeping Dogs byl ještě trochu komplikovanější, než jsme si dosud mysleli. „Panuje mylná představa o tom, že jsme hru od začátku vyvíjeli jako pokračování True Crime. Ne, šlo o úplně novou značku – Black Lotus. Náš vlastní příběh, vlastní postavy a prvky hratelnosti. Potom, co jsme na tomto novém projektu několik let dělali, se Activision rozhodl, že jím rebootuje sérii True Crime,“ řekl Dan Sochan, producent United Front Games.

Pokračování příběhu už známe. Activision později hru úplně opustil, protože ji nepovažoval za kvalitní. Projekt nakonec převzalo japonské vydavatelství Square Enix, které z něj udělalo akci Sleeping Dogs. „Zůstáváme ale věrní původní vizi Black Lotus. Naše hlavní záměry se nezměnily,“ uvedl Sochan z kanadského vývojářského studia.

Hra nyní vypadá velmi nadějně, což dokládají ohlasy zahraničních novinářů z výstavy i nejnovější trailer. Ten se zaměřuje na brutalitu. Hlavní hrdina, Wei Shen, je v úvodu vyslýchán. Nechce ale nic prozradit, a tak je dost drsně mučen, jak je ostatně u asijských mafiánů zvykem. Ve zbylé části videa uvidíte jejich diskuze a dohadování. Příležitost kompletně poznat podsvětí Hongkongu budeme mít 17. srpna, kdy Sleeping Dogs vyjde pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama