chysta-se-ubisoft-dobyt-hollywood
Novinka Chystá se Ubisoft dobýt Hollywood?

Chystá se Ubisoft dobýt Hollywood?

Erik Omar

Erik Omar

18. 6. 2012 10:11
Reklama

Společnost Ubisoft se dost možná chystá prorazit ve světě velkého filmu. Po pár pokusech s tímto médiem se šušká, že by francouzské studio nějakým způsobem chtělo zasáhnout i do dění ve filmovém kolosu zvaném Hollywood.

Poslední zprávy hovoří o jednáních Ubisoftu s Paramountem ohledně značky Splinter Cell. Sérii, jejíž nejnovější videoherní díl Blacklist je momentálně ve vývoji, by bezesporu stříbrné plátno slušelo. Takový materiál by v rukou schopného režiséra mohl vzkvést v uhlazenější Bournovku.

Druhý titul, kolem kterého prý lítají filmoví producenti s trpělivostí mrchožravých supů, je Watch Dogs. Jedna z nejzajímavějších her nedávné výstavy E3 sice ještě neodkryla ani zdaleka všechny karty, ale už nyní si na ní pravděpodobně brousí zuby velká filmová studia. Naznačuje to alespoň nedávné zaregistrovaní několika domén s pomlčkou "movie".

Vše jsou to samozřejmě čiré spekulace, ale obě zmíněné hry by mohly posloužit jako nadmíru zajímavé náměty pro velmi dobré filmy. Pokud se samozřejmě najdou ti správní lidé pro jejich realizaci. Ale víte co? Bylo by docela na čase, jelikož první opravdu kvalitní film podle hry vyhlížíme již pěknou řadu let.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama