podivejte-se-na-krasnou-laru-croft
Novinka Podívejte se na krásnou Laru Croft

Podívejte se na krásnou Laru Croft

Marek Švrkala

Marek Švrkala

10. 7. 2012 13:53 4
Reklama

Dnešní velké tituly se už neobejdou bez technologie motion capture. Nejinak tomu je i v případě chystaného rebootu značky Tomb Raider, kde musí být precizně nasnímán každý pohyb hlavní hrdinky Lary Croft. Tu tentokrát ztvární anglická herečka Camilla Luddington, sympatická bruneta známá kupříkladu ze seriálů Californication a True Blood.

Camilla Luddington byla vybrána v konkurzu, kterého se zúčastnilo několik stovek uchazeček. „Byla jsem nesmírně nadšená, že mohu hrát takovou ikonu, jakou je Lara Croft. Dokonce jsem vykřikla radostí, když jsem se to dozvěděla,“ přiznala se nadšená herečka a pak se ve videu ze zákulisí vývoje Tomb Raidera svěřila se svými dojmy z natáčení: „Vůbec jsem si nemyslela, že budu tolik brečet. Říkala jsem si, jak budu všechny nepřátele kopat do zadku. Nakonec je z toho jeden z emočně a fyzicky nejvíce vyčerpávajících příběhů, jimiž jsem kdy prošla.“

Laru tak ve hře často uslyšíme plakat a naříkat – třeba po chvíli, kdy musela zabít prvního člověka. Na E3 jsme mohli vidět, jak Lara používá různé zbraně, především práce s lukem jí velmi šla. Herečka v ní má praxi, v mládí se totiž věnovala lukostřelbě. „Nečekala jsem, že se mi lukostřelba bude někdy hodit. Při natáčení Tomb Raidera jsem ji mohla použít,“ potvrdila Camilla Luddington, kterou jako Laru Croft uvidíme v plné kráse 5. března 2013, kdy Tomb Raider vyjde pro PC a konzole Xbox 360 a PlayStation 3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama