akce-the-last-of-us-predstavuje-billa
Novinka Akce The Last of Us představuje Billa

Akce The Last of Us představuje Billa

Marek Švrkala

Marek Švrkala

17. 7. 2012 12:27
Reklama

Titulní dvojice očekávaného survival hororu The Last of Us, prošedivělý Joel a jeho čtrnáctiletá parťačka jménem Ellie, se při procházení zdevastovaného světa, v němž zákeřná choroba přeměňuje lidi na zombie, potkají nejen s ohyzdnými nepřáteli, ale i s dalšími lidmi, kteří ještě nebyli nakažení. Jedním z nich bude zarostlý tvrďák Bill. Ten už toho zažil hodně, a tak je při setkání s ústřední dvojicí mimořádně obezřetný. Dokonce nosí plynovou masku, smrtelná nákaza se totiž může velmi snadno rozšířit.

Bill se v téměř tříminutovém videu z Comic Conu nejprve přesvědčí, že jsou Joel i Ellie v pořádku. Pak se ukáže, že se hrdinové znají už z dřívějška a Bill, kterého dabuje americký herec W. Earl Brown, má dokonce u Joela jistý dluh. Na oplátku titulním postavám pomůže sestavit auto. Trojice přeživších se tak společné vydá hledat potřebné součástky přímo do města, kde řádí zombíci. 

Dějová linka exkluzivity pro PlayStation 3 od studia Naughty Dog by tedy mohla být rozšířena o poutavé okamžiky z minulosti jednotlivých postav. Vše se dozvíme někdy v příštím roce, The Last of Us totiž letos nevyjde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama