dalsi-info-o-final-fantasy-xiii-v-zari
Novinka Další info o Final Fantasy XIII v září

Další info o Final Fantasy XIII v září

Maggot

Maggot

20. 7. 2012 08:34
Reklama

UPDATE: Server Kotaku upozorňuje na spekulace pocházející z několika zdrojů, které tvrdí, že Final Fantasy Versus XIII byla v uplynulých týdnech po šesti letech vývoje opravdu zrušena. O této skutečnosti se debatuje již několik měsíců, přičemž toto rozhodnutí by bylo logickým východiskem z této nepochybně velice obtížné a pro všechny strany zdlouhavé situace.

PŮVODNÍ ZPRÁVA: Square-Enix se svým třináctým regulérním dílem RPG značky Final Fantasy dělal mnoho rozruchu, ať už neustálým odkládáním kdysi-potenciálně-nebezpečné Final Fantasy Versus XIII, tak protahováním "třináctky" jejími sequely. Vedení společnosti se nyní ovšem vyjádřilo a my se tak 1.září konečně dočkáme "bližšího vyjádření k budoucímu směřování Final Fantasy XIII."

Stane se tak v rámci třídenních oslav pětadvacátého výročí značky, co si pod tím ale představit? Možností je tedy hned několik, první se nabízí právě Final Fantasy Versus XIII, která má být exkluzivní pro PlayStation 3 a o které se neví téměř nic. Další možností je odhalení Final Fantasy XIII-3, která se již dočkala několika zaregistrovaných domén. Méně pravděpodobné je pak odhalení pokračování menší Final Fantasy Type-0 pro Vitu. A víte co? Raději si počkejme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama