assassin-s-creed-doprovodi-serie-dlc
Novinka Assassin´s Creed doprovodí série DLC

Assassin´s Creed doprovodí série DLC

Ondřej Švára

Ondřej Švára

23. 7. 2012 10:49 4
Reklama

Nové Assassin´s Creed III po říjnovém vydání zřejmě doprovodí celá plejáda dodatečně stahovatelného materiálu. Záměr Ubisoftu prodat americkou válku za nezávislost ještě několikrát po hlavní hře prozradila interní zpráva mezi ním a prodejním řetězcem Gamestop.

Ubisoft prodejci píše, že po launchi hlavní hry může být dodatečný epizodický materiál vydáván také formou Season Pass, což je stále oblíbenější forma předplatného. DLC si v něm koupíte hromadně za poměrně vysokou celkovou cenu, ale ve výsledku ušetříte, protože nákup jednotlivých dílků by vyšel ještě dráž. Právě z existence Season pass lze vyvodit, že dodatečného materiálu bude k Assassin´s Creed opravdu hodně. Důvěrnou zprávu někdo vyfotil a vložil na web.

Z textu se dá také vyčíst, že Ubisoft na tvorbu bonusových materiálů právě nyní skládá vývojářský tým. A zmínka o "epizodickém materiálu" pak dává naději všem, kterým se dosavadní charakter DLC k Assassins Creed nelíbil. V podstatě se omezoval jen na multiplayer, do kterého dodával nové mapy a drobné cetky. Nyní by mohla série převzít spíše formát z Dragon Age, kdy se v několika DLC rozvede příběhová zápletka.

Assassin´s Creed doprovodí série DLC
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama