podivejte-se-na-misi-ve-sleeping-dogs
Novinka Podívejte se na misi ve Sleeping Dogs

Podívejte se na misi ve Sleeping Dogs

Marek Švrkala

Marek Švrkala

25. 7. 2012 08:27
Reklama

V očekávané akci Sleeping Dogs se jako policista Wei Shen pokusíte zevnitř rozvrátit jednu z nejnebezpečnějších zločineckých organizací - hongkongské Triády. Čeká vás spousta úkolů, v nichž budete hledat zločince, jezdit v autě nebo bojovat s nepřáteli. Hratelnost je složena z mnoha různých prvků, což dokládá i video, v němž jednu z misí komentuje Dan Sochan, vývojář kanadského studia United Front Games.

Hlavní hrdina Wei Shen ve více než osmiminutové ukázce nejprve vyhledá zločince pomocí lokalizačních technologií. Jakmile k nepřátelům dojede, následuje ostrá akce, v níž používá jak své ruce, tak prostředí a občas i různé zbraně. V této misi Wei sebere jednomu z nepřátel nůž, ovšem použije jej pouze na jeden úder. „Zbraně fungují jako power-up, jsou tak pouze dočasné. Když je použijete, Wei je zahodí. Chceme, aby se akce stále měnila. Vedle bojových misí vás tak čekají také ty, kde budete střílet a schovávat se za překážkami,“ říká Sochan.

Po střílení hráče čeká honička, a to v autě i na motorce. Honičky rozhodně nebudou nudné, vývojáři je oživují mnoha prvky. „Při řízení můžete mířit a střílet. Hra se dočasně zpomalí, abyste se mohli zaměřit na střelbu. Jakmile nepřítele zneškodníte, čeká vás další cíl. Nemusíte jej likvidovat jen střelbou, ale jako správný akční hrdina i skokem přímo na vozidlo. Pak už se s nepřítelem vypořádáte. Vozidla můžete také přímo za jízdy vyměnit,“ doplnil jeden z autorů hry, která vyjde pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3 už 17. srpna. My se na ni velmi těšíme, dosavadní videa nás totiž naplňují optimismem. Jak se Sleeping Dogs líbí vám?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama