zbesily-twisted-metal-se-jen-tak-nevrati
Novinka Zběsilý Twisted Metal se jen tak nevrátí

Zběsilý Twisted Metal se jen tak nevrátí

Ondřej Švára

Ondřej Švára

1. 8. 2012 09:57
Reklama

David Jaffe je dost svérázný chlapík, který si nechodí daleko pro urážky a kontroverzní prohlášení. Jenže co řekne, to většinou platí a s tím teď budou mít fanoušci jeho zběsilé závodní arkády Twisted Metal dost velký problém. Jaffe totiž oznámil, že žádný další Twisted Metal už nebude. Sám také na jaře odešel z autorského studia Eat Sleep Play a to prakticky záhy po dokončení produkčních prací na posledním Twisted Metalu.

Momentálně už Jaffe spolupracoval jen na neherním materiálu k Metalu, jakým byly dva alternativní příběhové konce pro postavu Sweet Tooth. Jsou to nikdy nevydané filmečky popisující hypotetické situace "co by bylo kdyby". Podívat se na ně můžete níže na videích. "A to byla poslední práce na Twisted Metalu na hodně, hodně dlouhou dobu," přiznává Jaffe.

Twisted Metal, který se na Playstationu objevoval již od samotného počátku v roce 1995, teď čeká filmové zpracování. Filmový Twisted metal bude produkovat Avi Arad podepsaný pod The Amazing Spider-Man. Zatím ale nevíme, kdy se film na plátnech kin objeví.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama