beyond-two-souls-jako-pomsta-hercum
Novinka Beyond: Two Souls jako pomsta hercům

Beyond: Two Souls jako pomsta hercům

Maggot

Maggot

16. 8. 2012 09:50
Reklama

Je všeobecně známé, že David Cage a jeho studio Quantic Dream (Heavy Rain, Fahrenheit) nemá daleko k filmové produkci. Jeho dosavadní tvorba do filmového průmyslu v mnoha ohledech zasahuje, chystaný PlayStation 3 exkluzivní projekt Beyond: Two Souls pak zatopí i kvalifikovaným hercům, kteří se na vývoji hry podílí. Jmenovitě je to například Ellen Page v hlavní roli a bezmála 160 dalších umělců.

"Naši herci se museli naučit scénáře a přednést je spatra. Ellen se musela naučit zhruba 100 stránek, které by se daly rozložit na 3 filmy," říká David na téma náročné herecké práce. Nejde o bezvýznamné mučení herců, Cage chce rozlišit pouhé přenesení pohybů skrze motion capture technologii a opravdové herecké výkony.

"Naše hra není o paranormálních jevech. Je o vztazích, dospívání a o tom, jak určité životní momenty mění vaší osobnost. Je o smrti, o tom, co se nám všem jednoho dne přihodí. Je o emocích, o tom jak je lidé vnímají, jak přemýšlí a jak se bojí smrti - jak se bojí věcí, co se nachází na druhém břehu."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama