metal-gear-solid-5-vyjde-v-lete-2013
Novinka Metal Gear Solid 5 vyjde v létě 2013

Metal Gear Solid 5 vyjde v létě 2013

Erik Omar

Erik Omar

21. 8. 2012 15:24 1
Reklama

Nový Metal Gear Solid slavného vývojáře Heidea Kojimi nevyjde dříve než v létě 2013. V interview to prozradil mo-cap herec (pro záznam pohybu) Eric Bossick.

Eric je jedním z herců, kteří se právě v těchto dnech podílí na nahrávání prvních pohybů do chystaného Kojimova přírůstku v sérii Metal Gear Solid. V rozhovoru však prozradil, že jsou práce na samém počátku, přičemž se má pokračovat až na podzim. Z toho logicky vyplývá, že se hry dočkáme nejdříve v létě 2013, ne-li později.

Kromě hrubého data vydání Bossick nic víc neprozradil, jelikož samozřejmě vzhledem ke smlouvě ani nemůže. Kdyby se jí však rozhodl porušit, stejně by nám toho moc neřekl. Jak se sám nechal slyšet: "Dělám jen motion-capture. Můj hlas ve hře na 100% nebude. Neznám ani celý název hry. Docela se kolem toho tajnůstkaří. Dokonce ani neznám celý příběh."

Metal Gear Solid 5 je jedno velké veřejné tajemství. Oficiálne nebyl nikdy oznámen, ovšem všichni ví, že se na něm pracuje. Kojima dokonce v jednom z rozhovorů vývoj jen tak mimochodem potvrdil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama