koste-zombiky-kvuli-bodum
Novinka Koste zombíky kvůli bodům

Koste zombíky kvůli bodům

Ondřej Švára

Ondřej Švára

22. 8. 2012 16:02
Reklama

Capcom na novém traileru představil nedávno ohlášenou sociální službu RE.net. Je věnována očekávané akci Resident Evil 6 a bude zcela zdarma. Zaregistrovat se do ní může každý, kdo si koupí originální kopii hry a má připojení k internetu.

RE.net se principiálně neliší od služeb, které již známe z jiných her, například z Call of Duty, které používá službu zvanou Elite. Klade si za cíl více připoutat hráče k herní značce a utužit kolem ní komunitu.

V RE.net proto nebudou chybět soutěžní výzvy o co nejlepší skóre či sbírání achievementů. To má podle tvůrců udržet lidi déle ve hře, protože za splnění cílů budou získávat body, jenž použijí na nákup různých doplňků, třeba kostýmů.

Z dalších vlastností RE.netu jmenujme tu, díky níž vidíte, kdo je z vašich kamarádů zrovna online a snáze si tak s ním domluvíte kooperační hraní. RE6.net také podporuje mobilní telefony. Přes speciální aplikaci se můžete do sítě připojit i na cestách.

Dá se říct, že čím déle a více budete šestý Resident Evil hrát, tím více vás bude bavit. Snad se o tom přesvědčíte po druhém říjnu, kdy má nový díl staré hororové série vyjít.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama