final-fantasy-otazky-a-odpovedi
Novinka Final Fantasy: otázky a odpovědi

Final Fantasy: otázky a odpovědi

Tomáš Krajča

Tomáš Krajča

3. 9. 2012 08:31
Reklama

Blog Andriasang přinesl informace z natáčení komunitního videa, v němž zástupci Square Enix odpovídají na otázky ohledně série Final Fantasy. Mezi přitomnými byli například Hajime Tabata (vývojář The 3rd Birthday a FF Type-0), Naora Yusuke (art director), Yoshihisa Hashimoto (SE CTO), Mitsunori Takahashi (autor Dissidia Final Fantasy), Motomu Toriyama (vývojář FF XIII a XIII-2, Lightning Returns) a Isamu Kamikokuryo (art director Lightning Returns). A co jsme se dozvěděli?

- Naora Yusuke odpověděl kladně na otázku ohledně možnosti vzniku Final Fantasy Monsters na způsob Dragon Quest Monsters. Hlavním hrdinou by mohl být Young Barret.

- na otázku ohledně dílu Final Fantasy v japonském stylu odpověděli lidé ze Square Enixu ukázkou několika konceptů projektu, který vzešel z jejich interního brainstormingu. Tabata uvedl, že by rádi udělali RPG v japonském stylu s technologií Agni's Philosophy.

- „Nikdy jsem FF nehrál, ale zahrál bych si, kdybyste udělali FF hru ve stylu otome.“ Tenhle dotaz publikum rozesmál, ale Tabata ho vzal překvapivě vážně a předvedl několik fakeových stránek design dokumentu „randícího simulátoru“ ze světa FF.

- dál provedli Square rychlý průzkum oblíbenosti povolání, s 20 % vyhrál rytíř před bílým mágem (15 %) a zlodějem, černým rytířem, bardem a nindžou (7,5 %).

Final Fantasy: otázky a odpovědi
i Zdroj: Hrej.cz

Více o průběhu celé akce si můžete přečíst na zmíněném blogu, nechybí ani fotografie z průběhu.

Ke Square Enix se pak váže ještě jedna zajímavá zpráva: už je totiž znám line-up her, které budou Square ukazovat na Tokyo Game Show. Bohužel mezi nimi nebude očekávaná novinka Final Fantasy XIII Versus, a podle všeho pouze tři tituly budou hratelné (půjde o japonské exkluzivity Chosoku Henkei Gyrozetter, Slime Mori Mori Dragon Quest 3: Daikaizoku to Shippodan a Dragon Quest Monsters: Terry no Wonderland 3D). Kompletní line-up Square Enixu zahrnuje Sleeping Dogs, Hitman: Absolution, Final Fantasy XIV: A Realm Reborn, The World Ends With You: Solo Remix, Symphonica: Grand Maestro, Demon's Score, Call of Duty: Black Ops 2 a japonské exkluzivity  Bravely Default: Flying Fairy, Final Fantasy III, Galaxy Dungeon, Emperors SaGa, Otome Break!, Lord of Vermilion Re: 2 a Chosoku Henkei Gyrozetter.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama