akce-darksiders-2-vyuzije-prednosti-wii-u
Novinka Akce Darksiders 2 využije přednosti Wii U

Akce Darksiders 2 využije přednosti Wii U

Marek Švrkala

Marek Švrkala

18. 9. 2012 09:30
Reklama

Pokračování úspěšné akce Darksiders, v níž můžete řádit s postavou Smrti, se nám v už vydaných verzích velmi líbilo. Hra by ve startovním okénku, tedy od letošního listopadu do března příštího roku, měla dorazit také na konzoli Wii U, a tak očekáváme, že bude jedním z náročnějších titulů, které Nintendu pomohou k dobrému startu nového zařízení.

Studio Vigil Games, které Darksiders 2 připravilo samozřejmě hodlá naplno využít specifické vlastností Wii U. Hráči tak budou moci svého Smrťáka ovládat pouze pomocí tabletu GamePad, což serveru Polygon potvrdilo vydavatelství THQ. GamePad bude dále využitý i v kombinaci s ostatními ovladači, a to pro nerušené vylepšování schopností, nebo jako přehledná mapa či inventář.

Stylová akce Darksiders 2 navíc na Nintendu Wii U vyjde v rozšířeném balení – díky DLC Argul's Tomb a bonusům, které byly u dalších verzí dostupné při předobjednání, má přibýt zhruba pět hodin obsahu. Další dva balíčky (The Abyssal Forge a The Demon Lord Belial) si pak fanoušci budou moci zakoupit po vydání prostřednictvím digitálního obchodu Nintendo's eShop.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama