nove-metro-bude-bez-multiplayeru
Novinka Nové Metro bude bez multiplayeru

Nové Metro bude bez multiplayeru

Ondřej Švára

Ondřej Švára

15. 10. 2012 10:36
Reklama

Zdá se, že multiplayer dnes musejí mít povinně všechny hry, kde řinčí zbraně a voní čerstvě prolitá krev. Důkazem je třeba nevhodně naroubovaný online mód k příběhové akci Spec Ops The Line, o němž si sami autoři myslí, že stojí za chrchel starého Trčky a že celé Spec Ops jen zkazil. Ale být tam musel, protože vydavatelství 2K si myslelo, že zvýší prodejnost...

Výjimky, potvrzující současný trend, se však najdou. Multiplayerovou módu nehodlá dodržet například Metro: Last Light, chystané na příští rok. Autoři z 4A Games to aktuálně a bez zábran prohlásili na oficiálních webových stránkách.

Nové Metro bude bez multiplayeru
i Zdroj: Hrej.cz

Původně druhé Metro multiplayer mít mělo, 4A Games si na něj dokonce vyčlenili malé studio, ovšem podle ohlasů z letošního E3 se Ukrajinci rozhodli zdokonalovat hru už jen v singleplayerové části. Fanoušci dali najevo, že si více přáli silný příběh a atmosféru než hromadné řezání.

4A Games zároveň ubezpečují, že multiplayer nikdy nepřekročil stádium prototypu, a proto se na něj nevyplýtvalo mnoho peněz ani vývojářského úsilí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama