assassin-s-creed-3-lame-rekordy
Novinka Assassin's Creed 3 láme rekordy

Assassin's Creed 3 láme rekordy

Marek Švrkala

Marek Švrkala

26. 10. 2012 08:30 2
Reklama

Třetí řadový díl série Assassin's Creed je úspěšný už před svým vydáním. Hra se totiž stala dosud nejvíce předobjednávaným titulem v historii Ubisoftu. Přesná čísla francouzská společnost nezveřejnila, počet předobjednávek je ale více než dvojnásobný oproti předchozímu rekordmanovi Assassin’s Creed Revelations.

Ubisoft tak své hře hodně věří. „Assassin’s Creed III je jednou z nejočekávanějších her roku. Působivý počet předobjednávek pouze naznačuje potenciál tohoto titulu,“ míní Geoffroy Sardin, jeden z manažerů Ubisoftu. „Jsme si jisti, že až hráči objeví nové vlastnosti hry, historické období, postavy a další herní zážitky, na nichž naši vývojáři tak tvrdě pracovali, budou třetí díl považovat za nejlepší v historii značky.“

Pokud také tvůrcům věříte a chcete si hru předobjednat, stále máte čas - na konzolích Xbox 360 a PlayStation 3 Assassin's Creed III vychází 31. října, na PC hra v Evropě dorazí 23. listopadu. Příběh Connora jistě výrazně rozšíří počet prodaných kusů celé série, který nyní přesahuje 40 milionů kopií.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama