grand-theft-auto-v-mozne-i-na-wii-u
Novinka Grand Theft Auto V možné i na Wii U

Grand Theft Auto V možné i na Wii U

Maggot

Maggot

20. 11. 2012 08:40
Reklama

Grand Theft Auto V vychází na jaře 2013 pro PlayStation 3 a Xbox 360. To je téměř jistá věc, tedy pokud nedojde k dalším odkladům. Tučný souhrn informací najdete v našem preview a rozboru druhého traileru. Rockstar by udělal velkou chybu, kdyby legendární GTAčko nevydal i na PC, ostatně, víceprezident společnosti, Dan Houser, jejich možný vznik nevylučuje.

"Všechny výrobce svým způsobem milujeme. Ale můžeme působit jenom tam, kde máme solidní obchodní příležitosti a potenciál. Pokud se Apple rozhodne, vydáme hru třeba i pro Apple," reaguje Dan na otázku, proč Rockstar neoznámil hru i pro PC a Nintendo Wii U, které vychází právě v těchto dnech.

Jeho slova lze přeložit i tak, že Rockstar zkrátka potřebuje mít platné zázemí. V případě Wii U jde o pochopitelné tvrzení, konzole v tuto chvíli startuje a tak je potenciál prodeje nových značek stále ještě neprozkoumaný.

Je to ovšem právě Wii U, které by mohlo GTA V taktéž pohostit, Reggie Fils-Aime, zástupce americké divize Nintenda, se nechal v reakci na původní zprávu slyšet, že udělá co bude v jeho silách, aby Rockstaru poskytl nástroje potřebné k vydání hry i na nové konzoli. Ano, to je ten přístup, který se dnes cení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama